Lite nya tingLite mer eller mindre nya saker i hemmet! Jag håller ju på med en totalförvandling för tillfället. Inspirationen bara flödar, men det är ju skönt det med:) Jag tror jag låter bilderna tala för sig själva, och det är självklart bara att fråga om ni är intresserade av något särskilt!

Nu tar jag nästan helg också! Imorgon är det heldag i skolan, och sen ska vi på Bondpremiären. Det ska bli så himla mysigt för det var längesedan vi var på bio nu! På lördag är det Secondhand runda och valpkurs som gäller och på söndag ska jag ställa till med ett litet kalas när familjen kommer och firar mig! Har beställt världens godaste tårta tills dess:) Återkommer nog med lite kalasbilder så håll till godo, och trevlig helg!

Fågelbur & Drömhem och trädgård-jul

Nu ska jag sätta mig ned med en kopp kaffe, naturgodis och Dröhem och trädgårds julspecial, och bara njuta! Ska tända lite ljus också! Favoriten i vardagsrummet är kronan som står i fågelburen tillsammans med en sliten lerkruka med plättar i luften. Det blir så mysigt sken!

Har lite andra bilder på lite nytt här i hemmet men det kommer, nu ska jag bara fira att jag klarat hela förre perioden i skolan, puh. Fick glada besked idag. Och imorgon är det fredag:)

En liten trådhyllaJust nu älskar jag min trådhylla i köket. Från Madam Stoltz. Har under en tid fyllt den med lite olika pryttlar. En liten vas och skål med lock från Lagerhaus. Samt ett litet ljus med ett litet dokument runt. Silverbrickan är second hand och den stora fattigmansljusstaken är från Miljögården. Bakformar fyndade jag 12 st på second hand för en tia. Den stora bakformen köpte jag på Lustfyllt när jag var hemma i Jönköping förra helgen. Lerkruka och hjärtan på tråd från blomsterlandet. Liten glaslykta från Handplockat i Linköping. Och ett litet trådfat jag fått av mamma.

IKEA-shopping

Inredning, inredning, inredning. Jag blir galen eftersom jag bubblar av inspiration just nu. Jag skulle lätt kunna handla upp alla mina lånade penga på en gång, men så roligt ska vi inte ha!

Vi var på IKEA och shoppade lite igår iallafall. Det blev en ny liten kristall krona till sovrummet, lite nya ljus, servetter och prismor.

Prismorna ska jag hänga i granen sen. Som ni ser var det små blå rosetter på dem från början. Dessa klippte jag bort. Funderar på om jag ska dekorera dem på något annat sätt. Annars får de fungera fint som de är! 39 kronor för 4 st är ju ett klipp iallafall!

Sen blev det en ny vit lackhylla till vardagsrummet också. Vi har ju mörkbrunt just nu, men håller på att byta ut allt till vitt. Så just nu ser det lite roligt ut med bara en hylla i vitt, men detta ska det snart bli ändring på!


Valpkurs!


Om två veckor ska jag, Franz, och sambon på valpkurs! Lite sent, men vi hittade ingen passande i somras av olika anledningar. Men bättre sent än aldrig! Jag tror det kommer vara jättenyttigt för Franz framförallt, men förhoppningsvis lär vi oss något nytt också!

Igår var vi ute och fotade lite. Fin bild va? Älskar höstens alla färger!

RSS 2.0